Hoszigetelo ablakok - Nagyszalonta

Nokiplast hoszigetelo ablakok - Nagyszalonta
 
ferestre termopan   hoszigetelo ablak   termopan fenster  
 
     
 
  Rólunk
 
     
 
  Termékeink
 
   
 
  Árak
 
     
 
  Intelligens
   megoldások
 
     
 
  Referenciák
 
     
 
  Elérhetőség
 
     
 

Hoszigetelo ablakok

 
  Rólunk  
     
 

Ezen a honlapon keresztül szeretnénk a jelenlegi és leendő kedves ügyfeleinknek egy modern információs és kapcsolatfelvételi lehetőséget a rendelkezésükre bocsájtani cégünk tevékenységét, termékeit illetően.

Cégünk a PVC nyílászárókat gyártó, nemzetközileg is elismert GEALAN partnere lett 2005-ben. Ezt megelőzően, cégünk mintegy két éven keresztül fejtett ki nyílászáró felszerelési, üzembehelyezési tevékenységet.

A több mint három éves együttműködés során a GEALAN-nal, az egysoros darabolási (vágási), hegesztési gyártásról egy modernebb, duplafejes darabolási és hegesztési folyamatra tértünk át.

Ennek köszönhetően az átlagosnál sokkal magasabb szintű minőséget tudunk kínálni és nem utolsó sorban pedig forgalmunk évről évre megduplázódott.

Köztudott tény, hogy a GEALAN jól csengő, nagy presztizsű márkanév Európában. Nyílászáróikat 1968 óta készítik Németországban a legmodernebb profilkészítési technikával www.gealan.ro).

Termékeink a fogyasztóink minden igényét kielégítik. Időállóak, hő,- és hangszigetelést nyújtanak, valamint a formák és színek széles skálája jellemzi. Ezáltal ügyfeleink kiválaszthatják a számukra legideálisabb design-t otthonuk, cégük számára. A garantált minőséget pedig a  SR EN ISO 9001:2000 bizonyítványunk biztosítja.A NOKIPLAST köszöni Önnek a figyelmet, amelyet tevékenységünk tanulmányozására szánt. Várjuk hívásaikat, bármilyen apró részletkérdésről legyen is szó, azzal az ígérettel, hogy minden egyes kérdést, kérést kiemelten és maximális komolysággal kezelünk.
   
 
     
     
 
nokiplast ferestre termopan salonta
 
     
 
 
ferestre termopan salonta  | 2007
powered by EMERiGOS
web design oradea